Vakkundige Stukadoor

Scherp geprijsd en toch vakwerk


Bent u op zoek naar een goede stukadoor die vakwerk levert voor een hele scherpe prijs, dan bent u bij Special Finish aan het juiste adres. We kunnen stucwerk leveren vanaf € 10 euro per vierkante meter. We zijn hierin wel graag helder en eerlijk omdat de prijs vaak afhankelijk is van de ondergrond en het aantal vierkante meters. Grootwerk is daarom logischerwijs goedkoper dan kleinwerk.

Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan en we komen met een scherp aanbod specifiek voor jouw situatie. We hebben tot 1 juni 2020 een extra actie op alle offerte aanvragen. Als je een aanvraag doet voor 150 vierkante meter of meer, krijg je 5% korting op je offerte. Doe je een aanvraag van 250 vierkante meter of meer dan krijg je zelfs 10% korting op je offerte. Mis deze actie niet!

ACTIE! Tot 1 juni 2020 - tot 10% korting over de offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang tot 10% korting op de offerteprijs

Vrijblijvende offerte aanvraag

Vloer


Wist u dat u met stucwerk ook een vloer zeer strak kunt afwerken? Met name Beton Ciré is uitermate geschikt voor een strakke en moderne afwerking. Kijkt u gerust eens op onze pagina Beton Ciré voor meer informatie.

Vakkundig


Er werken bij Special Finish verschillende stukadoors allemaal met jaren ervaring. We werken snel en vakkundig waardoor we een zeer scherpe prijs kunnen bieden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.