Beton Cire Vloer

products

Een vloer zonder naden en voegen, geheel naadloos aangebracht.
Een vloer die bestaat uit één geheel dat super slijt en slagvast is.

Wij hebben ons eigen product die ambachtelijk met de hand verwerkt wordt. Omdat wij een groot verwerker zijn en onze producten zelf in de hand hebben zijn wij niet afhankelijk van tussen personen. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers scherpe prijzen bieden.

Heeft u een hond of kleine kinderen, geen probleem!
Onze producten zijn bijzonder hard en uitermate flexibel en kunnen hierdoor extreme situaties zonder probleem de baas zijn.

Richtprijs vloeren al v.a € 60,- exclusief ondergrond preparatie.

*Uitermate geschikt voor de natte ruimte & decoratieve doeleinden.
*Beton Cire wand, Beton Cire vloer, Beton Cire badkamer, Beton Cire zwembad de mogelijkheden zijn eindeloos.

Specially

products

Marmer, kalk, cement en verf maken het mogelijk om eindeloos structuren te realiseren. Jouw vak persoon neemt de ruimte in zich op en praat met je mee over wat jij mooi vindt. Deze samenwerking maakt het mogelijk om tot waardevolle creaties te komen. Bij Special-Finish bedenken we samen een idee en voeren we het vervolgens voor je uit. Bijzonder aan Specially is dat het eindresultaat werkelijk spectaculair is. Dit door de eindeloze hoeveelheid aan structuren waarmee gewerkt wordt. Jouw creatie komt met Special-Finish tot een fantastisch eind. Na het creëren van een idee, gaat jouw vak persoon aan de slag en brengt hij zijn passie tot leven. Uiteindelijk door onnavolgbare technieken tot een bijzondere structuur te komen. Zij laten ons helemaal gaan en verliezen zich in hun werk, een fantastisch resultaat verschijnt. Een meerwaarde voor het gebouw waar deze verandering heeft plaatsgevonden.

*Diverse afwerkingen geschikt voor de natte ruimte & decoratieve doeleinden.

Traditioneel stucwerk

products

Kunnen uw muren of plafonds wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is het tijd om te stucen en bent u ook bij ons aan het juiste adres. Stucen is in de basis het glad of egaal afwerken van uw muren of plafonds met een cement- of gipslaag. De stuclaag kan praktisch op elke ondergrond aangebracht worden. Wij kunnen uw ruimtes en/of stucwerk ook sausen of Latex spuiten. Tevens kunt u ook denken aan bijvoorbeeld spachtelputz, sierplinten, ornamenten of decoratief stucwerk.

Richtprijs stucwerk gips v.a €16,- pm2 exclusief de btw
Richtprijs stucwerk cement v.a €30,- pm2 exclusief de btw
Latex spuiten v.a €9,- pm2 exclusief de btw

Beton Cire Wand

products

Een wand zonder tegels en voegen, geheel naadloos aangebracht.
Een wand die bestaat uit één geheel en een super waterdicht alternatief voor uw badkamer of als een stoer alternatief voor uw wanden in huis.

Wij hebben ons eigen product die ambachtelijk met de hand verwerkt wordt. Omdat wij direct de materialen bij de fabriek halen en in bulk inkopen kunnen wij altijd een scherper prijs aanbieden!

Onze producten zijn bijzonder hard en uitermate flexibel en kunnen hierdoor extreme situaties zonder probleem de baas zijn.

Afhankelijk van de totale m2 en de intensiviteit van de ruimte is onze Beton cire binnen 2 a 5 dagen te realiseren.

Richtprijs badkamer al v.a €70,- pm2 exclusief ondergrond preparatie.

*Uitermate geschikt voor de natte ruimte & decoratieve doeleinden.
*Beton Cire wand, Beton Cire vloer, Beton Cire badkamer, Beton Cire zwembad de mogelijkheden zijn eindeloos.